כמות-40-50 סהרונים
מצרכים:
- 100 גרם שקדים טחונים
- 560 גרם קמח
- 200 גרם חמאה
- 200 גרם סוכר ( כוס )
- 2 ביצים
- חצי כוס שמן
- כף אינסטנט פודינג וניל
- 4 כפיות סוכר וניל
- אבקת אפיה
- אבקת סוכר לפיזור
אופן ההכנה :
-לחמם תנור על 180°
-לשים במעבד מזון את החמאה והסוכר ולערבב.
-להוסיף את הביצים ולערבב.
-להוסיף את שאר המרכיבים ולעבד לבצק אחיד.
-לקרר כשעה.
-לקחת עם כפית בצק, לגלגל בין 2 כפות הידיים וליצור צורת ירח.
-לאפות על חום בין 12-14 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.
-לצנן ולבזוק אבקת סוכר מעל.