טארא אגסים
טארא אגסים צילום: iStock

מצרכים:

  • 4 אגסים גדולים
  • 120 גר' חמאה בטמפרטורת החדר
  • 180 גר' סוכר
  • 1 דף בצק עלים

הוראות הכנה:

קלפו, חתכו את האגסים לחצאים והוציאו את  הליבה.

חממו מראש תנור בחום של 200ºC.

שמנו את תחתית המחבת (המתאימה לתנור) או התבנית בחמאה, ופזרו את הסוכר.

סדרו את האגסים כך שהחלק העגול יהיה למטה וחממו עד שהחמאה והסוכר יקבלו צבע חום מוזהב.

כסו באמצעות בצק העלים, דקרו בעזרת מזלג וקפלו בקצוות, בין האגסים לבין המחבת או התבנית.

אפו בחום של 200ºC עד שהבצק יהפוך לחום מוזהב.

הוציאו את התבנית מהתנור ובזהירות רבה, הפכו את הטארט לצדו השני על צלחת.

הגישו במהירות, תוכלו להוסיף גלידה בצד.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של המותג TEKA

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו