18 עוגיות
מרכיבים:
- 150 גרם טחינה גולמית
- 80 מ"ל סירופ מייפל
- 120 גרם קמח שקדים
- ½ כפית אבקת אפיה
- 4 כפות שומשום
- 1 כף מדידה אבקת חלבון ( של הרבלייף)
- 1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל (של הרבלייף)
אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
מניחים את הטחינה הגולמית וסירופ המייפל בקערה ומערבבים היטב.
מוסיפים את קמח השקדים, אבקת האפיה, אבקת החלבון ואבקת הפורמולה 1 בטעם וניל ומערבבים עד שמתקבל בצק.
מניחים את זירעוני השומשום בקערית שטוחה.