
מצרכים:
- 12 עלי לזנייה
- 1 צנצנת רוטב פומדורו
- 12 פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות
- 200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
- 100 גרם זיתים שחורים מגולענים
- שמן זית לשימון תבנית שקעים
אופן ההכנה:
1. מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת וחוצים לשניים.
2. משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב, מניחים מעל 2 חצאים של עלי לזניה ובתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה מפזרים מעל זיתים.
3. אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.