לזניה אישית
לזניה אישיתצילום: אפיק גבאי

מצרכים:

  •  12 עלי לזנייה
  • 1 צנצנת רוטב פומדורו
  • 12  פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות
  •  200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
  • 100  גרם זיתים שחורים מגולענים
  • שמן זית לשימון תבנית שקעים

אופן ההכנה:

1.  מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת וחוצים לשניים.

2.  משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב, מניחים מעל  2 חצאים של עלי לזניה ובתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה מפזרים מעל זיתים.

3.  אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.