קובה סלק בקלי קלות

שף אורי ארנולד מנצל את ימי הסגר, מבשל אוכל משובח ומגלה את הסודות למנה מוצלחת. מי שמפחד מהכנת קובה, יגלה מתכון קל ופשוט לביצוע.

שף אורי ארנולד , י"ז בחשון תשפ"א

קובה סלק בקלי קלות-ערוץ 7
קובה סלק בקלי קלות
צילום: שף אורי ארנולד

מרכיבים:

  • 4 סלקים
  • 4 שיני שום
  • 2 בצל לבן גדול
  • צרור כוסברה
  • 3 כוסות סולת
  • 250 ג׳ בשר טחון
  • ציר בקר או עוף / אבקת מרק
  • שמן זית
  • מים
  • מלח, פלפל
  • מלח לימון.

אופן ההכנה: