
מרכיבים:
- 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
- בצל בינוני חתוך לחצי טבעות גסות
- 3 שיני שום פרוסות דק
- 2 יחידות גזר חתוך למקלות
- 2 יחדות זוקיני חתוך למקלות גסות (לא לקלף)
- פלפל צהוב חתוך לרצועות
- פלפל אדום חתוך לרצועות
- חופן נדיב שעועית ירוקה (עדיף טרייה)
- חופן אפונת שלג טרייה
- חופן פולי אדממה או אפונה
- 3 כפות רוטב סיוה
- כף אבקת מרק
- מלח, פלפל שחור לפי הטכם
- כף סילאן או רוטב טריאקי (למי שמעדיף ללא סוכר, אפשר לוותר)
אופן ההכנה:
מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן זית.
מקפיצים את נתחי העוף עד שמשחימים מעט.
מעבירים את העוף לקערה ושומרים בצד
באותה מחבת (אין צורך לשטוף) מתחילים להקפיץ את הירקות לפי סדר הופעתם ברשימת המרכיבים.
כשהירקות נצרבים, מוסיפים סויה ותבלינים.
מוסיפים את נתחי העוף, מקפיצים עוד 2 דקות ומגישים.
ניתן להוסיף למנה נודלס מבושלים
לעיטור: בצל ירוק קצוץ וחופן אגוזי קשיו או בוטנים.