מרכיבים:
- 200 גרם נטורינה
- 2 וחצי כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 3 חלמונים
- 1/2 כוס מיץ תפוזים או מים
לקצף וניל:
- 3 חלבונים
- 3/4 כוס סוכר
- 1 חב' אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה:
מכינים את הבצק ומרדדים.
במעבד מזון מעבדים קוביות נטורינה, קמח ואבקת אפייה לתערובת פירורית.
מוסיפים חלמונים ומיץ תפוזים עד לקבלת בצק במרקם אחיד.
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים.
מרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח, חשוב מאוד כי הבצק קצת דביק.
קצפת וניל:
במיקסר מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף יחסית יציב, מוסיפים בהדרגה סוכר ומקציפים במהירות עד שהקצף חלק, יציב ומבריק מוסיפים פודינג ומקציפים בעדינות.
מחממים תנור לחום של 170°
מורחים על הבצק מהקצפת, משטחים מגלגלים ופורסים כל רולדה לעוגיות בעובי 3-2 ס"מ.
אופים 20-25 דקות מצננים ומגישים.