לביבות תפוחי אדמה
לביבות תפוחי אדמהצילום: טובי הירשלר

מרכיבים ל15 יחידות:

  • 5 תפוחי אדמה בינוניים
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • 1 בצל (לא חובה)
  • 3 כפות שמן
  • מלח, פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

מכינים תבנית עם נייר אפיה מרוסס בספרי שמן

מגרדים את תפוחי האדמה והבצל

מערבבים עם יתר המרכיבים

יוצרים לביבות תוך שסוחטים את הנוזלים הייטב

מניחים בתבנית, מרססים ספריי שמן

אופים על 180 מעלות כ40 דקות עד שהלביבות מזהיבות