טארטלט פיצוחים בקרמל

בשלנית הרשת נירית טיירי מציגה: הקינוח שיכבוש את לב האורחים שלכם. הכנה קלה ותוצאה מרשימה וטעימה.

נירית טיירי , י"ב בטבת תשפ"א

טארטלט פיצוחים בקרמל-ערוץ 7
טראטלט פיצוחים וקרמל
צילום: נירית טיירי



מרכיבים
לתחתית:

  • טארטלטים קטנים מוכנים

לרוטב קרמל:

  • כוס וחצי סוכר
  • 150 גרם נטורינה חתוכה לקוביות
  • כוס שמנת צמחית/ריץ'
  • כפית מלח גס

לפיצוחים:

כ300 גרם פיצוחים מסוגים שונים

אופן ההכנה:

בסיר על אש קטנה מערבבים את הסוכר וממתינים להמסה מלאה עד שכל הסוכר הופך לקרמל.
מוסיפים את הנטורינה תוך כדי ערבוב.

כשהנוטרינה נמסה לחלוטין, מוסיפים את השמנת הצמחית בזהירות ולאט תוך כדי ערבוב.

שמתחיל בעבוע קל מסירים מהאש ומוסיפים את המלח.

מכניסים פנימה את הפיצוחים ומערבבים היטב.

מוזגים לטראטלטים ושומרים בקירור.