בייק זיטי
בייק זיטיצילום: טובי הירשלר

מרכיבים:

  • תבנית פיירקס מלבנית או אובלית 
  • 1 חבילה פסטה זיטי מבושלת לדרגת אלדנטה.
  • 2 קופסאות עגבניות משומרות חתוכות
  • 150 גרם גבינת ריקוטה
  • 150 גרם גבינת שמנת 
  • כוס מוצרלה מגורדת
  • כוס גבינת צ'דר מגורדת

אופן ההכנה:

 מבשלים את הפסטה ויוצקים מעט שמן זית למנוע הידבקות.

בקערה מערבבים את העגבניות עם כל הגבינות. 

מתבלים במלח ופלפל.

מערבבים את הפסטה המוכנה עם תערובת הגבינות והעגבניות ויוצקים לתבנית פיירקס.

זורים מעל גבינות מגורדות (מוצרלה וג'דר)

מקשטים בכמה עלי בזילקום טריים קצוצים.

אופים כחצי שעה בחום של 200 מעלות עד שהמאפה מזהיב.