תבשיל פתיתים ונקנקיות
תבשיל פתיתים ונקנקיותצילום: טובי הירשלר

מרכיבים:

1 בסצל גדול קצוץ

6 נקנקיות בקר איכותיות חתוכות או  2 חופנים נקניקיות מיני קבנוס

2 כוסות פתיתים

כוס וחצי מים רותחים

כף אבקת מרק

מלח, פלפל, פפריקה מתוקה לפי הטעם.

אופן ההכנה:

בסיר רחב מטגנים בצל. בכרבע כוס שמן

מוסיפים את הנקנקיות והפתיתים ומטגנים כ4 דקות

מוסיפיעם אבקת מרק, מלח, פלפל ופפריקה לפי הטעם.

מוסיפים את המים - זהירות זה מבעבע ממש חזק

מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ15 דקות עד שהנוזלים מתאדים

לפעמים יש צורך להוסיף מעט מים, יש להשגיח על התבשיל ולהוסיף מים במידת הצורך.

מכבים את האש ומשאירים מכוסה כ5 דקות

מפרידים את הפתיתים בעזרת מזלג.