פסטה עגבניות בסיר אחד

מתכון פרקטי והכי טעים לפסטה עגבניות שתמיד מצליחה. הכנה בסיר אחד, 15 דקות וזה מוכן!

טובי הירשלר , י"ט בשבט תשפ"א

פסטה עגבניות בסיר אחד-ערוץ 7
פסטה עגבניות בסיר אחד
צילום: טובי הירשלר

מרכיבים:

  • 1 חבילה פסטה שאוהבים
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1 פחית שימורי עגבניות חתוכות
  • 2 חבילות קטנות של רסק עגבניות מרוכז
  • 5 עלי בזילקום טרי
  • כף שטוחה סוכר
  • מלח, פלפל לפי הטעם
  • אופציונלי: פלפל שאטה יבש
  • גבינת פרמז'ן איכותית

אופן ההכנה:

בסיר עמוק ורחב מטגנים בצל ושום.

מוסיפים את שימורי העגבניות ומטגנים כ3 דקות.

מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים וחבילת הפסטה

יוצקים כ4 כוסות מים לסיר כך שהמים יכסו את הפסטה בשלמות וידללו את רסק העגבניות.

מביאים את הרוטב לרתיחה, קוראים את עלי הבזיל מלמעלה, מנמיכים את האש.

מבשלים כ15 דקות עד שהפסטה מתבשלת לדרגת אלדנטה.

ניתן לפזר זיתים שחורים, נתחי טונה וכו

להגשה: מגרדים כמות נדיבה של גבינת פרמז'ן