
מרכיבים:
- 1 ק"ג נתחי אסאדו טרי
- 15 בצלי שאלוט שלמים קלופים
- 5 שיני שום שלמות
- גזרים צבעוניים (צהוב, כתום וסגול)
- חבילה ערמונים מוכנים לאכילה
- צרור טימין טרי
- מלח, פלפל
- כף גדושה רסק עגבניות
אופן ההכנה:
בסיר רחב מטגנים את הבצלים עם הבשר והשום.
סוגרים את הבשר בצליה מכל צדדיו.
מוסיפים את הגזרים ומטגנים 2 דקות נוספות
מוסיפים את הערמונים
מוסיפים בקבוק יין אדום מתוק, רסק עגבניות ומתבלים בפלפל ומלח.
מניחים צרור טימין טרי ומנמיכים את האש
מכסים את הסיר ומבשלים על להבה הכי נמוכה 5 שעות.
הבישול הארוך יצמצם את הרוטב ולפעמים יש צורך להוסיף מעט מים או יין
מומלץ להגיש לצד פירה תפו"א