מרכיבים: קילו פרגיות כוס וחצי אורז לבן אחרי בישול בצל בינוני קצוץ דק בצל קטן חתוך לקשתות פחית שימורי פטריות 2 כפות צנוברים כף וחצי בהרט רבע כוס דבש מלח פלפל שחור מעט שמן זית אופן ההכנה: מבשלים את האורז ועברים לקערה. מוסיפים לאורז 3/4 קופסת פטריות, בצל קצוץ, צנוברים, כף גדושה של בהרט, מעט מלח ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה. משטחים את הפרגיות עם פטיש שניצלים. משמנים את נתחי הפרגיות בשמן זית מ2 הצדדים ומתבלים במלח ופלפל. מנחים את המילוי על הפרגית ומגלגלים. משמנים תבנית, בתחתית התבנית מניחים את קשתות הבצל והרבע הנותר של קופסת הפטריות. מסדרים את הפרגיות מעל הבצל כשקצה הפרגית כלפי מטה כדי שהפרגית לא תפתח. מכינים מרינדה: בקערית קטנה מערבבים רבע כוס דבש עם חצי כף בהרט, מלח ופלפל. מורחים על הפרגיות את המשרה בעזרת מברשת מריחה. מכסים את התבנית בנייר אפיה ואופים על 180 מעלות, 20 דקות . מסירים את הכיסוי ואופים עוד 20 דקות עד להשחמה יפה.