בחושה פיסטוק מפתיעה

לאוהדי הפיסטוק: בלוגרית האוכל טליה אהרוני הופכת את הפיסטוק לעוגה בחושה מפתיעה בטעם ובמרקם שמכינים ב-5 דקות

טליה אהרוני , כ"ח באדר תשפ"א

בחושה פיסטוק מפתיעה-ערוץ 7
בחושה פיסטוק
צילום: טליה אהרוני


מצרכים:

  • 3 ביצים
  • כוס קמח
  • כוס קוקוס טחון
  • כוס מיץ תפוזים סחוט
  • 3/4 כוס שמן
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 אבקת אפייה
  • 1 סוכר וניל
  • 2 כפות מחית פיסטוק איכותית
  • 100 גרם פיסטוק טחון גס


אופן ההכנה:

מחממים תנור ל180 מעלות.

מערבבים את כלהמצרכים בקערה מלבד הפיסטוקים.

את מחית הפיסטוק מוסיפים בסוף ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.

משמנים 2 תבניות אינגליש קייק עם מעט תרסיס שמן ושופכים פנימה את הבלילה.

מפזרים מעל את הפיסטוק הטחון ומכניסים לתנור. משך האפייה כ35 דקות ( משתנה מתנור לתנור)

נועצים קיסם במרכז העוגה אם הוא יוצא יבש - העוגה מוכנה