מרכיבים:
- 2 חבילות אטריות דקות
- 3 כוסות סוכר
- 4 ביצים
- חצי כוס שמן
- כף וחצי מלח
- פלפל שחור לפי הטעם
- קינמון לפי הטעם
אופן ההכנה:
מבשלים את האטריות עד לריכוך ומסננים.
בסיר גדול מניחים 3 כפות שמן וכוס וחצי סוכר.
על להבה גדולה מניחים לסוכר להפוך לקרמל, מערבבים בכף עץ עד שכל הסוכר נמס והופך לקרמל שחום.
מכבים את האש ושופכים פנימה את האטריות המבושלות . מערבבים מייד כדי שהקרמל לא יתקשה.
מוסיפים מלח, פלפל, שמן, קינמון ו4 ביצים ומערבבים הייטב.
יוצקים לתבנית מלבנית ואופים כשעה על 190 מעלות עד שהקוגעל משחים.
הערה: ניתן להכפיל את הכמות לקוגעל ענקי שאופים בסיר: יש לצפות את תחתית ודפנות הסיר בנייר אפיה ורק אז לצקת את התערובת