עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד כשרות לפסח

שף קונדיטור מלכי אדלר מגישה עוגיות ב-4 מצרכים בלבד, בלי מיקסר. 5 דקות עבודה, 10 דקות אפייה והסתדרתם עם פינוק ליד הקפה.

שף מלכי אדלר , ג' בניסן תשפ"א

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד כשרות לפסח-ערוץ 7
עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד
צילום: מלכי אדלר

מרכיבים ל20 עוגיות:

  • 220 גרם חמאת בוטנים טבעית
  • 200 גרם סוכר חום
  • ביצה אחת גודל M
  • 100 גרם שוקולד קצוץ

אופן ההכנה:

שמים את כל החמרים בקערה ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה.

יוצרים כדורים.

מניחים בתבנית אפיה ואופים בחום של 170 מעלות ל10 דקות.

נותנים לעוגיות להתקרר ומעבירים לרשת - העוגיות מתייצבות לאחר הקירור.

למתכונים נוספים של מלכי אדלר : malky-adler.co.il