
מרכיבים לתחתית:
- 6 ביצים
- חצי חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
- 3/4 כוס אבקת סוכר
- 3 כפות שמן
- 3 כפות קמח מצה
- שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה:
להקציף חלבונים עם אבקת סוכר.
לאחר שמתקבל קצף יציב, להוסיף את יתר המרכיבים.
לאפות על 185 כ30 דקות עד שהעוגה אפויה.
לקרם קוקוס:
- 2 קצפת צמחית
- 1/2 כוס אבקת סוכר
- כף תמצית וניל
- 3 כוסות קוקוס טחון
- 3/4 כוס מים
אופן הכנת הקרם:
להקציף את כל החמרים מלבד הקוקוס.
כשמתקבל קצף יציב, להוסיף בעדינות בתנועות קיפול את הקוקוס.
להניח את קרם הקוקוס על העוגה האפויה.
לציפוי שוקולד:
- 1 קצפת צמחית
- 150 גרם שוקולד מריר
לבשל על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס לחלוטין ונוצר קרם חלק.
בעזרת כף להניח את הגנאש על קרם הקוקוס.
להעביר למקרר לשעה קירור לפחות.