מרכיבים:
- 2 ביצים
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות שקדים טחונים לאבקה
- 2 כפות קוקוס
- 180 גרם שוקולד מריר
- 2 כפות שמן
- 3/4 כוס שוקולד צ'יפס
לציפוי:
- כוס סוכר
- כוס אבקת סוכר
אופן ההכנה:
ממיסים שוקולד ושמן.
מקציפים את הסוכר והביצים לקצף יציב.
מקפלים את המרכיבים היבשים והשוקולד המומס.
מוסיפים שוקוצ'יפס ומערבבים לאיחוד.
מקפיאים את הבלילה לשעתיים להתייצבות.
מגלגלים כדורים קטנים.
מגלגלים את הכדורים בסוכר ולאחר מכן באבקת סוכר.
אופים בחום של 160 מעלות 10 - 12 דקות.
מצננים ומאחסנים בקופסה אטומה.
מתכונים נוספים של מלכי ניתן למצוא באתר: WWW.MALKY-ADLER.COM