פסטה סיציליה
פסטה סיציליה צילום: טובי הירשלר

מרכיבים:

  • 1 חבילת פסטה מאיזה סוג שאהבים
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 1 פחית גדולה עגבניות מרוסקות
  • 1 קופסה קטנה רסק עגבניות
  • 3 כוסות מים
  • מלח, פלפל שחור, סוכר, אורגנו יבש, צ'ילי יבש לפי הטעם

להגשה:

קופסת שימורי טונה מתובלת/ טונה מעושנת

זיתים שחורים מגולענים

אופציונלי: עגבניות מיובשות חתוכות

אופן ההכנה:

בסיר גדול מטגננם את הבצל והשום בשמן זית.

מוסיפים פנימה את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות.

מוסיפים 2 כוסות מים ומתבלים.

מביאים לרתיחה, טועמים ומתקנים תיבול.

מכניסים פנימה את הפסטה, מנמיכים את האש.

את יתר המים, מוסיפים בהדרגה עד לקבלת רוטב בסמיכות הרצויה.

להגשה:

בצלחת הגשה מניחים פסטה, מפזרים מעל נתחי טונה, זיתים ועגבניות מיובשות.

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו