דניס שלם בעשבי תיבול
דניס שלם בעשבי תיבול צילום: טליה אהרוני

מרכיבים:

  • דגי דניס טריים שלמים ונקיים כמספר האורחים
  • שמן זית
  • לימון מפרוס דק
  • בצל גדול חתוך לטבעות
  • צרור כוסברה
  • חצי ראש שום טרי
  • מלח גס
  • פלפל שחור גס
  • פלפל צ'ילי חתוך

אופן ההכנה:

מסדרים את הדגים בתבנית עם נייר אפיה.

מורחים את הדגים בשמן זית בחלק הפנימי והחיצוני.

מכניסים לבטן הדג בצל פרוס, פלפל צ'ילי חתוך, כוסברה קצוצה, שום כתוש, מלח ופלפל.

מניחים על הדג לימוחן פרוס, מכסים את התבנית ומעבירים למנוחה במקרר לספיגת הטעמים.

בסמוך להגשה מכניסים את הדגים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים 25 דקות.

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו