גלידת וניל עם טופינג חלוה ופקאן
גלידת וניל עם טופינג חלוה ופקאן צילום: טובי הירשלר

מרכיבים:

  • 6 ביצים מופרדות
  • חצי כוס סוכר
  • 250 מ"ל ריץ' פרווה או שמנת חלבית לקצפת
  • 4 כפות פודינג וניל (אפשר קצת יותר, לפי הטעם)
  • לציפוי: שיערות חלוה, פקאן מסוכר קצוץ גס, סירופ מייפל.

אופן ההכנה:

מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר

מקציפים את החלמונים בנפרד עם פודינג וניל, מוסיפים שמנת או ריץ' ומקציפים עד להתייצבות.

מקפלים את תערובת החלבונים לתערובת החלמונים והקצפת

מעבירים לקופסת פלסטיק או תבנית ומפזרים בנדיבות את מרכיבי הציפוי

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו