
לקראת השבעת הממשלה, ח"כ יעקב אשר הדף אפשרות שמפלגתו תצטרף לקואליציה המסתמנת.
"לא נהיה שותפים גלויים או סמויים בממשלה הזאת. נשמור בכל דרך על זכויותיו של הציבור החרדי, ניאבק בכל דרך לשמור על דמותה היהודית של המדינה", אמר בראיון לרשת ב'.
לדבריו, "אין לנו שום כוונה להצטרף לקואליציית בנט-לפיד, אותנו אי אפשר לקנות בתקציבים ולא נזנח לעולם את תפקידנו כמגיני הצביון היהודי במדינה. לא נהיה עריקים שנוטשים עמדות אידיאולוגיות, הנאמנות שלנו אינה נתונה לפרסונה פוליטית אלא לדרך, ולכן אנחנו בברית רבת שנים עם הליכוד שמייצג את הציבור המסורתי".
בדבריו התייחס לפוזיציה הפוליטית של ח"כ סמוטריץ'. "שקד, סער ואלקין הופכים את סמוטריץ' למנהיג הימין הבלתי מעורער, שיוכל להגיע למספר דו-ספרתי של מנדטים בבחירות הבאות".
"יש הרבה אינטרסים בציבור הדתי-לאומי, אין לי ספק שליברמן יעשה חיים קשים לרה"מ המיועד וגם לאחרים. תהיה מלחמה גדולה בכנסת. כשהם יבואו לעבוד, כל אחד יביא את האג'נדות שלו - תהיה מלחמת עולם. הממשלה הזאת בנויה על קונסטרוקציה שבירה ולא הגיונית".
"היחיד שמרוויח מהאקזיט הזה הוא איש העסקים נפתלי בנט. מבחינתו הוא מגיע לשאיפת חייו, אף אחד עוד לא זכה להיות ראש ממשלה עם 6 מנדטים".