שוקי עוף בזיגוג מתוק
שוקי עוף בזיגוג מתוק צילום: iStock

מכינים במחבת צלי עמוקה בציפוי טפלון איכותי:

מרכיבים:

  • 8 שוקי עוף קטנים ככל האפשר
  • כף גדושה סוכר לבן
  • 4 כפות שמן קנולה
  • פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מלח לפי הטעם
  • 3 כפות רוטב סויה
  • כוס וחצי מים

אופן ההכנה:

מטגנים במחבת סוכר עם שמן עד להמסת הסוכר

מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים הייטב מ2 צדדים עד שמשחים קלות.

מוסיפים סויה וממשיכים לטגן

מוסיפים מלח, פלפל שחור ופפריקה ומטגנים עוד קצת

מוסיפים את המים

מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על להבה נמוכהכ 30 דקות כאשר מדי פעם הופכים את הנתחים.

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו