סלט ירוק עם פסטרמה מעושנת
סלט ירוק עם פסטרמה מעושנת צילום: iStock

מרכיבים:

  • מיקס עלי בייבי
  • צרור עלי חסה (עדיף רומית) קרועים גס
  • פסטרמה הודו/ בקר מכל סוג שאהבים
  • 100 גרם קבוקים חריפים או חטיפי מאנצ'יס (להשיג בפיצוחיות)

לרוטב:

  • 2 כפות רוטב סויה
  • כף רוטב טאריקי
  • כף סילאן
  • כפית חמאת בוטנים
  • כפית שמן סומסום
  • כף שמן זית
  • קורט פלפל שאטה יבש (לא חובה)

אופן ההכנה:

קורעים את נתחי הפסטרמה לחתיכות גסות ולא אחידות.

במחבת טפלון מחממים מעט שמן ומטגנים את נתחי הפסטרמה עד לצריבה קלה בצדדים

במטרפה טורפים את מרכיבי הרוטב עד לאיחוד מלא.

בקערת הגשה מניחים את עלי החסה, מפזרים מעליהם ערמה נדיבה של פסטרמה מטוגנת.

יוצקים את הרוטב ומקשטים בקבוקים קטנים/ חטיפי מאנצ'יס.

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו