סי בס בסגנון חריימה
סי בס בסגנון חריימה צילום: טובי הירשלר

מרכיבים ל4 סועדים:

  • 4 נתחים גדולים דג סי בס מפולטים עדיף עם עור.
  • רבע כוס שמן זית
  • 2 כפות פפריקה בשמן
  • כף כמון
  • כפית כורכום
  • פלפל חריף פרוס דק
  • מיץ מחצי לימון
  • צרור כוסברה קצוץ
  • לימון פרוס דק
  • מלח
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 4 שיני שום כתושות

אופן ההכנה:

מסדרים את הדגים בתבנית עם העור כלפי מטה

מזלפים מעט מיץ לימון.

בקערה קטנה מערבבים שמן זית ותבלינים ומורחים על הדג.

מסדרים עגבניות, שום, פלפל חריף ומעל צרור כוסברה קצוצה.

מכסים את התבנית ומכניסים לתנור על 180 מעלות 30 דקות.

מסירים את הכיסוי ואופים עוד 10 דקות.

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו