
מרכיבים:
- 6 חלקי עוף (כרעיים, ירכיים)
- חצי כוס דבש
- מיץ מלימון אחד סחוט טרי
- 4 /5 שיני שום קצוצות דק דק
- רבע כוס יין לבן (לא חובה)
- חצי כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם.
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את חלקי העוף עם כל מרכיבי המשרה.
מכסים את הקערה ומכניסים לשעתיים לפחות למנוחה במקרר. הכי מומלץ לילה שלם.
מסדרים את נתחי העוף בתבנית, יוצקים את כל המשרה מעל העוף.
מכסים את התבנית ואופים 50 דקות על 180 מעלות.
מסירים את הכיסוי ואופים עוד 20 דקות.