פתיתים ופרגיות
פתיתים ופרגיותצילום: טובי הירשלר

מרכיבים:

בצל גדול קצוץ לקוביות קטנות

2 כוסות פתיתים

2.5 כוסות מים רותחים

700 גרם פרגיות חתוכות לנגיסים קטנים

כף אבקת מרק עוף

כף אבקת מרק בצל

כף תבלין עוף בגריל

כף גדושה פפריקה מתוקה בשמן

מלח, פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

במחבת כבדה וגדולה מטגנים את הבצלים עד שהופכים שקופים.

מוסיפים את נתחי הפרגיות ומטגנים עד להזהבה של הבצל והפרגיות.

מוסיפים את הפתיתים ומטגנים עוד כ-3 דקות.

מוסיפים את התבלינים ומטגנים דקה.

מוסיפים את המים. מביאים את התבשיל לרתיחה.

מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות עד שהמים מתאדים.

מכבים את האש ונותנים לסיר לנוח כשהמכסה סגור עוד 5-6 דקות.