גלילי ופל במילוי מקפא חלווה
גלילי ופל במילוי מקפא חלווהצילום: נופר בוגנים

מצרכים (לכ-8 גליליות):

  • 5 חלבונים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
  • 1 כוס ממרח שומשום וקוקוס (אחווה)
  • 1 חבילת גליליות למילוי
  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • לקישוט: שערות חלוה, שוקולד מומס, שברי מרנג

אופן ההכנה:

מקציפים חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב.

בקערה נפרדת מקציפים את השמנת ומוסיפים את ממרח שומשום וקוקוס בהדרגה.

מאחדים תערובות לקערה אחת בתנועות קיפול ומערבבים פנימה את שברי השוקולד.

מעבירים לשק זילוף וממלאים את הגליליות. שמים במקפיא למשך שעה לפחות.

לפני הגשה מפזרים מעל שערות חלבה, שוקולד מומס ושברי מרנג.