פילה סלמון עם בצל מקורמל ופטריות
פילה סלמון עם בצל מקורמל ופטריות צילום: טובי הירשלר

מרכיבים:

  • פילה סלמון שלם עם עור
  • סלסילת פטריות שמפניון חתוכות גס ללא הרגל
  • 2 בצלים גדולים פרוסים לטבעות
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • מלח, פלפל גרוס
  • לקישוט: סומסום שחור ולבן

אופן ההכנה:

במחבת כבדה על אש גבוהה, מטגנים בצלים עד שנהפכים לזהובים מעט.

מוסיפים את הפטריות ואת רוטב הצ'ילי ומטגנים עש שהבצל מתקרמל ומזהיב.

מניחים את פילה הסלמון בתבנית פיירקס כשהצד של העור מונח על התבנית.

זורים מלח ופלפל גרוס

שופכים על הדג את תערובת הבצל והפטריות

מפזרים מעט סומסום

אופים בתנור חם על 180 מעלות, 20 - 25 דקות, תלוי בגודל הדג.

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו