חמאת עשבי תיבול
חמאת עשבי תיבול צילום: iStock

מרכיבים:

1 חפיסת חמאה רכה

2 שיני שום קצוצות דק דק

צרור קטן עלי שמיר קצוץ

צרור קטן עלי כוסברה קצוצה

צרור קן בזילקום קצוץ או כל ירוק אחר שאהבים

קורט מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

בקערה אחת מערבבים את כל החומרים.

בעזרת מרית מרסקים את החמאה עד שתתאחד עם השום ועשבי התיבול.

שומרים בצנצנת זכוכית אטומה במקרר.

*לגרסת פרווה, יש להחליף את החמאה במרגרינה בטעם חמאה.

* ניתן להניח את העיסה במרכז ניילון נצמד ולגלגל לגליל

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו