מרכיבים: 1 חבילת בצק עלים מרודד 300 גרם בשר בקר בצל אחד ענק קצוץ דק סלסלת פטריות קצוצות אופן ההכנה: מטגנים בצל, מוסיפים פטריות ובשר ומתבלים ב: כף אבקת מרק בצל כף תבלין שאוורמה כפית כמון כפית כורכום טאץ' סילאו פלפל שחור לפי הטעם מטגנים עד שהבשר מחליף צבע אך לא נצלה פותחים עלה בצק עלים מלבני, מניחים במרכז לאורך תלולית מלית חורצים בסכין פסים מ2 צידי המלבן וקולעים בצורת איקסים מעל המלית. מברישים בביצה ואופים על 180 מעלות כחצי שעה עד שהמאפה מזהיב. בורקס בשר קלוע צילום:טובי הירשלר