הזמר, היוצר והשחקן שולי רנד יגיע לסדרה המצליחה 'שבאבניקים' המשודרת ב-HOT, בפרק הרביעי שישודר הערב (שני). רנד יגלם בסדרה את דמותו של מוטי.
כפי שפורסם, בהשקה החגיגית של הסדרה סיפר אורי לייזרוביץ', אחד מכוכבי הסדרה ומי שמגלם את דמותו של גדליה, כי בעונה הנוכחית הוא "מאבד את זה לגמרי".
לדבריו, ''גדליה כמה שהוא היה משוגע בעונה הראשונה, בעונה הזאת הוא מאבד את זה לגמרי. יש למה לחכות. אני כל הזמן מתחזק וההתחזקות שלי היא יותר פנימית ופחות חיצונית''.
לייזרוביץ' סיפר על התגובות שהוא מקבל מדתיים, חרדים וחילונים: ''אני פוגש אנשים מדהימים, אני מקבל המון אהבה וכיף לי שהסדרה עוררה הד כזה, קצת קשה לי עם הגדרות של חרדים וחילונים, בסופו של דבר מדובר באנשים שרואים את עצמם דרך הדמויות שאנחנו מגלמים, ואין דבר מרגש יותר מאשר שניגשים אלי ואומרים 'יש בי קצת גדליה', זה קורא בשני המגזרים ואני מקווה שיבוא יום ונפסיק עם ההגדרות של מגזר ומגזר''.