מרק פטריות וערמונים
מרק פטריות וערמונים צילום: iStock

מרכיבים:

  • חצי בצל בינוני קצוץ
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 2 גבעולי כרישה (רק החלק הלבן)
  • סלסלת פטריות שמפיניון קצוצות
  • 5 שקיות ערמונים בוואקום
  • רבע כוס עלי סלרי רבע כוס עלי פטרוזילה
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מאדים במים את הבצל.

מוסיפים שום, כרישה ופטריות.

מבשלים עם מכסה כ10 דקות על אש נמוכה.

מוסיפים את הערמונים ועשבי התיבול.

מתבךים במלח ופלפל.

מבשלים 30 דקות

כשהמרק מתקרר טוחנים בבלנדר מוט.

7 כוסות מים

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו