פטה כבד ביין
פטה כבד ביין צילום: טובי הירשלר

מרכיבים:

  • 500 גרם כבד טרי צלוי (אין להשתמש בכבד צלוי שעבר הקפאה)
  • כוס וחצי יין אדום מתוק
  • 4 בצלים קצוצים
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • כף סילאן

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצלים עד שמתחילים להזהיב.

מוסיפים את הכבדים והיין ויתר המרכיבים.

מבשלים על אש בינונית עד שהיין מצטמצם.

מתקנים תיבול.

מקררים מעט וטוחנים הייטב במעבד מזון עד לקבלת ממרח חלק.

טיפ חשוב: במידה וקניתם כבד שנצלה יתר על המידה, מומלץ לקלף מעט את המעטפת השרופה ולהוסיף כ50 גרם מרגרינה בטעם חמאה כשטוחנים את הכבד למחית.

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו