
מרכיבים:
- 1 שקית פרחי ברוקולי קפוא
- חופן עלי תרד תרי
- חופן פטרוזיליה
- חופן כוסברה
- רבע כוס שמן זית איכותי
- פלפל, מלח
- חבילת פסטה קמח מלא
אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מבשלים את הברוקולי עד לריכוך
לקראת סוף הבישול של הברוקולי, מוסיפים את עלי התרד לבישול קצר של 3 דקות.
מסננים את הברוקולי והתרד ומעבירים לבלנדר.
מוסיפים לכוס הבלנדר פטרוזיליה וכוסברה ללא הגבעולים העבים.
מתחילים לטחון ומוסיפים את שמן הזית בהדרגה.
אופציונלי: ניתן להוסיף מעט שמנת לבישול למרקם קרמי יותר.
במחבת רחבה וכבדה מקפיצים את הפסטה עם הרוטב הטחון עד לאיחוד.