פסטה פסטו תרד וברוקולי
פסטה פסטו תרד וברוקולי צילום: טובי הירשלר

מרכיבים:

  • 1 שקית פרחי ברוקולי קפוא
  • חופן עלי תרד תרי
  • חופן פטרוזיליה
  • חופן כוסברה
  • רבע כוס שמן זית איכותי
  • פלפל, מלח
  • חבילת פסטה קמח מלא

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

מבשלים את הברוקולי עד לריכוך

לקראת סוף הבישול של הברוקולי, מוסיפים את עלי התרד לבישול קצר של 3 דקות.

מסננים את הברוקולי והתרד ומעבירים לבלנדר.

מוסיפים לכוס הבלנדר פטרוזיליה וכוסברה ללא הגבעולים העבים.

מתחילים לטחון ומוסיפים את שמן הזית בהדרגה.

אופציונלי: ניתן להוסיף מעט שמנת לבישול למרקם קרמי יותר.

במחבת רחבה וכבדה מקפיצים את הפסטה עם הרוטב הטחון עד לאיחוד.

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו