ריבר הרצליה
ריבר הרצליה צילום: דוד מויאל

בטח כבר הספקתם לבקר בסניפי ריבר הפרוסים ברחבי הארץ. לא מזמן נפתח סניף חדש בהרצליה בעיצוב מהמם ואווירה מיוחדת.

בסניף החדש יש למסעדה תפריט משלה, כאשר לצד מנות הדגל המוכרות של ריבר התווספו מנות חדשות. הסניף מציע חוויה קולינרית מהמטבח האסייתי שלל מנות עם נגיעות אסייתיות, סושי, מנות פתיחה מגוונות ומנות נודלס לצד מבחר בירות יפניות וקוקטיילים.

התחלנו עם ראשונות שהיו מוצלחות במיוחד ופתחו לנו את הארוחה בהנאה גדולה. לקחנו באן שבתוכו היה בשר אונטריב מפורק, אייסברג ומלפפון חמוץ (39 ₪). אם יש משהו שאנחנו לא יכולות לעמוד בפניו, זה לחמניות באן עם בשר מפורק. הלחמניות רכות כמו עננים, ויחד עם המתיקות העדינה מהבשר, זה באמת שילוב שלא ניתן לעמוד בפניו. הלחמניות הגיעו בקופסא נחמדה שהוסיפה לחוויה.

המשכנו עם סום טאם - סלט פפאיה ירוקה, נענע, עגבניות שרי וכוסברה (37 ₪). זאת מנה קלאסית ואופיינית בתאילנד. הסלט היה פריך, חמצמץ, חריף ועם מרקמים כיפיים, ורוטב מושלם ומאוזן שנותן לסלט מעט מתיקות וטעמים שמחזירים לחופש על אחד האיים בתאילנד. מדובר באחד הסלטים הכי יצירתיים וטעימים שיש. מנה אקזוטית ומהפנטת ומתענגים על כל ביס.

צילום: דוד מויאל

הוספנו גולדן סיגר שבתוכו בשר מפורק, צ’ילי, נענע, צנונית, על קרם תירס (38 ₪). עלי הסיגר היו קראנצ'ים בצורה מתפצפצת בפה ומולאו בבשר טחון בתיבול מדהים של חריפות ומצד שני עדינות וזה הונח על קרם תירס במרקם קרמי ומעניין.

לא היה אפשר לוותר על סלט ריבר המוכר והאהוב- עלי סלנובה עם בוטנים קריספי בטטה ברוטב שהיה פשוט ויניגרט מיוחד (39 ₪). הסלט היה ירוק עשיר וטעים ברמות. הצ'יפס בטטה נתן מרקם מהמם ורוטב משגע שמשדרג את הטעם. מרחוק הוא נראה פשוט ביותר, אבל כשטועמים אותו מבינים על מה כולם מדברים. הסלט התחסל בשניות.

לצד המנות לקחנו קופנגן מלון קוקוס (17 ₪)- קיבלנו משקה ברד בטעמים של קיץ. משקה מרענן וטעים שמספק רוויה נעימה בגוף. התענגות מוצלחת שפשוט שווה את הבריין-פריז.

צילום: דוד מויאל

במקום אסייתי, היינו חייבות לקחת כמה סוגים של סושי חדשים ומומלצים. בחרנו את הרול התאילנדי- ספייסי סלמון , כוסברה, מלפפון, בצל קריספי, דניס, מיסו דבש וכוסברה (46 ₪) ואת הניו סטייל סלמון- אבוקדו, מלפפון, נענע, כוסברה שעטוף בשבבי אורז וקוביית סלמון באיולי יוזו (43 ₪). הסושי היה חלומי ויצירתי. הרולים הורכבו בשילובים טובים והיו עשויים בצורה מושלמת. נותנים ביס וכל הטעמים מתפצפצים בפה. לא היה אפשר להפסיק ללקק את האצבעות.

קינחנו את הארוחה בקרם ברולה עם שכבת קרמל שרוף מעל, באמצע קרם עדין וקטיפתי בטעם וניל ומתחת בצק קראנצ'י. הקינוח היה קריר ומרענן ומשחקי הקור-חום הם הפכו אותו למעדן.

השירות היה מהיר עם מלצרים אדיבים, והמנות היו טריות, ייחודיות וטעימות. שמחנו לראות מנות ארומטיות וגדולות עם נגיעות מרתקות מהמטבחים האסיאתיים. המקום נעים וכיפי לשבת עם חברים ומשפחה.

בנוסף, יש תפריט מזין ומגוון לילדים וניתן להשתמש בכרטיסי סיבוס ותן ביס.

שעות פעילות המסעדה: א-ה: 12:00-0:00, ו: 12:00-15:30, מוצ"ש: שעה מצאת שבת-00:00.

כתובת: ספיר 7, הרצליה פיתוח

צילום: דוד מויאל
מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו