מאפינס תירס
מאפינס תירס צילום: יחצ הנמל

מצרכים (ל-12 מאפינס בגודל בינוני):

  • תבנית מאפינס
  • עטרות נייר אפייה מספר 4
  • 3 ביצים
  • 1 קופסת גבינת קוטג'
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • ½ כוס גבינה צהובה מגוררת
  • ½ כוס גבינה בולגרית מפוררת
  • 0.25 כפית מלח
  • ¾ כוס קמח כוסמין לבן
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 קופסת שימורי תירס מסוננת
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 2 כפות שמן
  • לקישוט: ½ כוס גבינה צהובה מגוררת

אופן הכנה:

1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.

2. בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי המאפינס פרט שפירורי הלחם ולשמן.

3. לוקחים את גביעי הנייר, מפזרים פירורי לחם ויוצקים את הבלילה עד ¾ הגובה.

4. מקשטים במעט גבינה צהובה.

5. אופים בערך 25-30 דקות עד שהמאפינס זהובים ויציבים.

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו