סימני ראש השנה
סימני ראש השנה צילום: iStock

מרכיבים:

  • 4-5 גבעולי כרישה רק החלק הלבן.
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • כפית שום כתוש

אופן ההכנה:

חותכים את הכרישה לחתיכות גדולות ומאדים במחבת עד שהכרישה מתרככת.

מעבירים את הכרישה לקערה נפרדת ונותנים לה להתקרר.

במעבד מזון, טוחנים את הכרישה גס.

מוסיפים את יתר המרכיבים, מתבלים בפלפל ומלח.
מעבירים את העיסה להתייצבות במקרר לרבע שעה לפחות.

מחממים מחבת טפלון גדולה עם מעט שמן.

מניחים כף מהעיסה והופכים כשמשחים.

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו