מרכיבים כ-40 קציצות 4-5 חבילות עלי סלק 2 בצלים חופן פטרוזיליה קצוצה 3 ביצים 2 כפות קמח גדושות כפית שום כתוש אופן ההכנה: מנקים את ליבת עלי הסלק. מבשלים את עלי הסלק במים רותחים כ10 דקות, מעבירים למסננת וסוחטים את עלי הסלק מעודפי המים. לקצוץ ולטגן את הבצלים. כשהבצל נעשה שקוף, מוסיפים את עלי הסלק. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומעבירים לטחינה קלה במעבד מזון. מוסיפים ביצים, קמח, מלח ופלפל. מעבירים למנוחה במקרר לפחות לרבע שעה. מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן ויוצקים כף מהעיסה. מטגנים מ2 הצדדים עד שמשחים.