
בחשבונות הבנק של יאיר נתניהו מופקדים למעלה ממיליון שקלים, כך עולה מנתונים שהגיש עורך 'וואלה' לשעבר אבי אלקלעי לבית המשפט בניסיון לקבל פיצוי שנפסק לו כשזכה בתביעת דיבה נגד נתניהו הבן.
נתניהו טען כי הפיצוי שנפסק לאלקלעי בסך של 250 אלף שקלים ועוד 30 אלף שקלים הוצאות משפט, עלול לגרום לקריסתו הכלכלית.
הכתב אבישי גרינצייג דיווח ב'גלובס' כי בתשובה שהגיש אלקלעי לבקשת יאיר נתניהו לעכב את ביצוע פסק הדין עלה שלנתניהו הבן יש בחשבונות סכום של 1.057 מיליון שקלים.
פרקליטיו של אלקלעי טענו כי "לא זאת בלבד שנתניהו לא תמך טיעוניו לעניין מצבו הכספי ה’רעוע’ לכאורה, לא זאת בלבד שלא הסביר כיצד עמידה בתשלום פסק הדין תסב לו קריסה כלכלית, אלא שבפשטות יובהר: נתניהו נתן תצהיר שדינו שקר, נתניהו בעצמו מגדיר עניין זה בתצהירו כ’עניין החשוב ביותר’, ומשכך היה מצופה ממנו לדקדק במהימנות הצהרתו עד דק".
יאיר נתניהו לא הגיב לדברים.