מצטלמים ביום הולדת לברון רוטשילד
מצטלמים ביום הולדת לברון רוטשילדצילום: הילה גוטריימן/ פוטו ענתיקה

בפרויקט "כרמי הנדיב" בקריית מלאכי של החברות 'רוטשטיין נדל"ן' ו'ציפחה אינטרנשיונל' ציינו את תקופת החגים באירוע מיוחד לכבוד יום הולדתו של הנדיב, אדמונד ג'יימס דה רוטשילד.

הברון רוטשילד, שנולד היום לפני 176 שנה בשנת 1845, היה מכונה בפי כל "הנדיב הידוע" ועל שמו של אותו הנדיב נקראת שכונת "כרמי הנדיב".

קרוב ל-30 משפחות השכונה לקחו חלק בפעילות לכבוד יום הולדתו שכללה חידון על הברון רוטשילד וכרמי הנדיב, וצילומים על כרכרה בתלבושות אותנטיות מתחילת המאה ה-20.

דודי ורבקה זהבי שהשתתפו באירוע סיפרו: "הייתה חוויה מאוד מיוחדת, הילדים היו נרגשים וזכינו בפרס שווה. אנחנו מודים ומפרגנים להמשך העשייה המבורכת והיוזמות שעושים עבורנו בשכונת כרמי הנדיב".

יו"ר ציפחה אינטרנשיונל, עו"ד שלום וסרטייל, ציין: "כרמי הנדיב היא לא עוד שכונת מגורים חדשה עם קהילה חמה, אלא גם חיבור בין המורשת המפוארת של 'הנדיב הידוע' עם ימינו אנו".