עוגת גבינה אפויה
עוגת גבינה אפויה צילום: טובי הירשלר

מרכיבים:

  • 2 בסיסי עוגת פאי מוכנים (להשיג במגוון חנויות סופר)
  • 220 גרם גבינת שמנת
  • 250 גרם גבינה לבנה 5%
  • 3 ביצים
  • כוס סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • 3 כפות קורנפלור
  • מיץ מחצי לימון

לציפוי:

2 גביעי שמנת חמוצה

2 כפות סוכר

קורט קינמון

אופן ההכנה:

מקציפים את הגבינה עם הסוכר כ5 דקות.

מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם ומקציפים מהירות גבוהה עד שהכל מתערבב.

מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקורנפלור, מיץ לימון ותמצית וניל.

שופכים את תערובת הגבינות על הבסיסים

מחחמים תנור ל160 מעלות ואופים שעתיים

לציפוי:

מערבבים את כל מרכיבי הציפוי ומחממים במיקרו כדקה.

יוצקים על העוגה ומורחים באופן אחיד.