עוגיית פאדז' שוקולד
עוגיית פאדז' שוקולד צילום: שיר אשכנזי

מרכיבים:

חצי כוס חמאה

חצי כוס סוכר חום

רבע כוס סוכר לבן

1 כפית תמצית וניל

1 ביצה

כוס ורבע קמח

חצי כוס קקאו

1 כף קורנפלור

0.5 (חצי) כפית סודה לשתייה

קורט מלח

שוקולדים אהובים (לבן, חלב, מריר)

אופן ההכנה:

לחמם תנור ל180 מעלות

בקערת מיקסר מקציפים עם וו גיטרה: חמאה, סוכר חום וסוכר לבן.

מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומערבלים כדקה.

מנפים לבלילה קמח, קקאו, קורנפלור. מוסיפים סודה לשתיה וקורט מלח

לערבב שוב עד שהבלילה אחידה.

להוסיף שוקולדים קצוצים ולערבב עם כף.

לערבב שוב עד שהבלילה מוכנה

לכדרר כדורים ולסדר אותם עם רווחים בתבנית

מכניסים לתנור ואופים 10 -12 דקות

כשמוכן להוציא ולהמתין 5 דקות עד שמתקרר.

למתכונים נוספים של שיר:

https://shirsfood.co.il/

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו