כמה פעמים צעקנו ובכינו? כמה פעמים הפגנו נגד הגירוש וחורבן קטיף וצפון השומרון?! כמה פעמים התרענו שמחורבות קטיף ירו עלינו הערבים לשדרות, לאשקלון ולנגב?! כמה פעמים עוד נגיד "אמרנו לכם..."? וכמה פעמים נמשיך לחשוב שהשמאל החילוני מוביל אותנו לאבדון, אך בעצם לא נעשה שום דבר בנדון?

החולשה הפוליטית שלנו כפי שנתפסת על ידי השמאל החילוני בתקשורת ובמערכת המשפט גורמת לכך שהשילוש הלא קדוש: אולמרט, ברק ופרס הוא מהמסוכנים ביותר שהעמיד הציבור הישראלי בראשו
כי זאת לדעת פעם אחת ולתמיד, כפי שאמר שלמה המלך בחכמתו: "...וחכמת המסכן בזויה ודבריו אינם נשמעים". כלומר, אנחנו יכולים לטעון את הטענות המוסריות, החכמות והצודקות ביותר, אך הפוליטיקאים קובעי המדיניות לא ישימו עלינו נקודה. ומפני מה לא שמים עלינו? מפני שאין לנו כוח פוליטי. כי בלי כוח פוליטי כדי לגָבּות את הטענות המוסריות והצודקות שלנו, אנחנו לא נחשבים בכלל. פחות מ- 10 מנדטים של האיחוד לאומי-מפד"ל מעוררים אצלם גיחוך עד כדי צחוק פרוע.
החולשה הפוליטית שלנו כפי שנתפסת על ידי השמאל החילוני בתקשורת ובמערכת המשפט גורמת לכך שהשילוש הלא קדוש: אולמרט, ברק ופרס הוא מהמסוכנים ביותר שהעמיד הציבור הישראלי בראשו. כעת, גם מתיישבי הגולן בסכנת גירוש. כן, גם הגולן בסכנת חורבן וזה עוד לפני שדיברנו על סכנת החורבן ביהודה ושומרון, מצעדי תועבה למיניהם ומסירת נשק ותמיכה כספית בערבים רוצחים.
ומה נעשה הפעם? האם שוב נצא להפגנות ענקיות חסרות תועלת? האם שוב נראה מעל 80% מהחיילים ה"דתיים" משתתפים בגירוש ומתנגדים לסרב לפקודות בלתי מוסריות? האם שוב נתפלל, נבכה, אך באמת לא נעשה שום דבר למניעת החורבן? הלוא במקרים מיוחדים כאלה כבר אמרה התורה: "מה תצעק אלי, דבר אל בני ישראל ויסעו". חייבים לעשות, לקחת אחריות ולהיות שותפים מלאים בעשייה פוליטית שיש לה סיכוי שתחולל שינוי. השינוי הזה עשוי להיות ההשתתפות והחיבור למפלגת שלטון לאומי, ואז יש לתפילה על מה שתחול.

מפני מה אחרי הבחירות זה לגיטימי ורצוי להצטרף לליכוד, אך לפניהן לא?! מפני מה אין לנו זכות מוסרית לקבוע מי יהיה ראש הרשימה וחברי הכנסת שאיתם אנו הולכים?
הרי אחרי הבחירות, האיחוד הלאומי-מפד"ל ממילא יבקש להצטרף לממשלה בראשות הליכוד. מפני מה אחרי הבחירות זה לגיטימי ורצוי להצטרף לליכוד, אך לפניהן לא?! מפני מה אין לנו זכות מוסרית לקבוע מי יהיה ראש הרשימה וחברי הכנסת שאיתם אנו הולכים? כי הרי להתפקד מראש לליכוד זה כמו להצביע בשני פתקים ויותר. זאת למה? מכיוון שניתנת לך האפשרות החוקית לבחור את הרכב מפלגת השלטון שממילא אתה חושב להצטרף לממשלה בראשותה.
ועוד: בבחירות בהן זכה הליכוד ל- 38 מנדטים, העריכו פרשנים כי 10 מנדטים ויותר היו של מסורתיים, דתילונים ודתל"שים למיניהם. מתי ניזכר ביהודים יקרים אלו? האם ניזכר בהם לפני משאל מתפקדים נוסף ופנים אל פנים, בהצבעה על הגירוש מהגולן או ממרבית יש"ע? היכן תהיה ההשפעה שלנו גדולה יותר? האם כליכודניקים מתוך הליכוד כדי להציל את המדינה או אם נבוא כ"מתנחלים" כדי להציל את בתינו וערינו?
אין ברירה, אלא להודות בעובדה הפשוטה שהכוח הפוליטי היחיד לעצירת הטירוף האובדני של השמאל החילוני מצוי בתוך הליכוד שהיא מפלגה לאומית ומסורתית, במיוחד לאחר שנִטהר מהגורמים המושחתים וההרסניים שהלכו אחורה ל"קדימה" וברוך ה' שנפטרנו מהם. במפלגה אליה התפקדו כ- 100,000 חברים ובה אחוזי ההצבעה עומדים על פחות מ- 45%. כל קול עלול להיות קריטי לשרידותה ולאופייה של המדינה לשנים רבות.
הקול הזה עשוי להיות הקול שלך. להתפקד עכשיו!