
את הפרדיגמה האסלאמו-נאצית לחיסול ישראל שאחרי הסכמי אוסלו גיליתי מייד עם פתיחת האינתיפאדה השנייה, באוקטובר 2000: מסע הסתה עולמי בעזרת עלילות דם נבזיות, מלווה בטרור שיחייב את ישראל לבצע "מעשי זוועה" נגד אוכלוסייה אזרחית, שיזינו את אינטרנציונל שונאי היהודים והאידיוטים השימושיים שלהם באקדמיה - ברעל תעמולתי שיחנוק את מדינת ישראל כפי שחנק את דרום-אפריקה של שלטון האפרטהייד. כבר ביום הראשון למלחמה החדשה, ב-30 לספטמבר, הופצו בעזרת עיתונאים זרים תמונה של "צעיר ערבי מוכה וזב דם על הר הבית" וסרטון טלוויזיה של "רצח הילד מוחמד א-דורה", שניהם מבוימים ברשלנות אך זוכים לפרסום עולמי ללא ביקורת, וגורמים להתפרעויות נגד יהודים שמזמן לא היו כמותן. את זיוף "המכות על הר הבית" גילה יהודי משיקאגו, שזיהה בתמונה את בנו המדמם, שצולם ברגע הצלתו מלינץ' ערבי, ואת זיוף "רצח הילד" חשפתי אני בתחקיר מקצועי מקובל לזירת ירי, ועל כך זכיתי להתקפה רבתי מכסילי הביטחון וממושחתי המערכת המשפטית שלנו. שיתוף הפעולה שהתגלה כאן בין האויב החיצוני וזה הפנימי בישר הידרדרות שלנו למפלה בזירת המלחמה החדשה.
המתקפה של "המשט ההומניטארי" התחילה ברגע ההכרזה על כוונתה "לפרוץ את המצור האכזרי על עזה", שכידוע, לא קיים, אך ההכרזה עליו כבר משרתת את ההסתה נגד ישראל, עוד לפני שהאוניה הראשונה תגיע לחופי הארץ. חוסר ההבנה לכך בישראל מתבטא בהתייחסות ל"עיתונאים" שיהיו באוניות, שאינם עיתונאים שנשלחו לסקר אירוע בתוקף תפקידם אלא – מתנדבים לכנופיות הטרור, הרוצים לנצל את מעמדם לשידור הצגות של "מעשי זוועה" ישראליים נגד "שוחרי שלום" לכל העולם. במקום לגמגם על מה שנעשה או לא נעשה להם – צריך מייד להודיע שכל עיתונאי שירצה לסקר את פעולות חיל הים להגנה על מי החופים של ישראל מוזמן להגיש בקשה כחוק לדובר צה"ל, במקום לעלות על ספינה היוצאת למסע לא-חוקי. ובאשר לכלל משתתפי המשט הפרובוקטיבי – להודיע שברגע שייעצרו, יועמדו למשפט בישראל, לא רק על כניסה לא חוקית אלא גם על השתתפות במבצע הסתה של גזענים אנטי-יהודיים, כולל המתהדרים בתעודת עיתונאי, האידיוטים השימושיים שמלווים אותם והבוגד הישראלי שביניהם.
את התמונות שהם מצפים להפיץ ממחזות "התנגדות לא-אלימה" לחיילי צה"ל יש למנוע מראש, על ידי פרסום אזהרה - שחיל הים מכין מבצע "סטרומה" (בה שונאי ישראל הטביעו 709 מעפילים יהודים), שיטביע כל אוניה שתחדור ללא רשות למים הטריטוריאליים של ישראל. כל זה – בלי מגע פיזי בין לוחמי צה"ל לבריוני המשט, שהם משתוקקים לצלם. רק כך יבינו שאנו לוקחים ברצינות את המלחמה שנפתחה נגדנו, וזה יהיה סימן גם להמשך הלחימה, שתבלום את המתקפה הנבזית הנמשכת כבר יותר מעשר שנים לדה-לגיטימציה של קיום מדינת היהודים. כל עוד נמשיך לנהוג כסמרטוטים, היודעים רק להצטדק ולהתנצל, תוך התעלמות ממהות המלחמה בה אנו נמצאים, נעודד את המשך המלחמה הזו, שהמפלה בה מובטחת מראש.