סלט ירוק חגיגי
סלט ירוק חגיגיצילום: אסתי ברסקי

מרכיבים:

  • חופן נדיב עלי אורוגולה
  • 1 שומר
  • 1 תפוח ירוק מזן סמיט
  • 1 בצל סגול
  • חופן גרגירי רימון

לרוטב:

  • מיץ מחצי תפוז
  • מיץ מלימון אחד
  • שמן זית
  • כפית חרדל דיז'ון
  • כף דבש
  • מלח ופלפל לפי הטעם

לעיטור: חופש שקדים פרוסים וקלויים

אופן ההכנה:

חותכים דק את כל מרכיבי הסלט למעט עלי האורוגולה.

בקערה טורפים הייטב את כל מרכיבי הרוטב.

מפזרים גרגירי רימון ושקדים קלויים ומגישים