סלט ירוק חגיגי
סלט ירוק חגיגי צילום: אסתי ברסקי

מרכיבים:

  • חופן נדיב עלי אורוגולה
  • 1 שומר
  • 1 תפוח ירוק מזן סמיט
  • 1 בצל סגול
  • חופן גרגירי רימון

לרוטב:

  • מיץ מחצי תפוז
  • מיץ מלימון אחד
  • שמן זית
  • כפית חרדל דיז'ון
  • כף דבש
  • מלח ופלפל לפי הטעם

לעיטור: חופש שקדים פרוסים וקלויים

אופן ההכנה:

חותכים דק את כל מרכיבי הסלט למעט עלי האורוגולה.

בקערה טורפים הייטב את כל מרכיבי הרוטב.

מפזרים גרגירי רימון ושקדים קלויים ומגישים

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו