מרק ערמונים ופטריות
מרק ערמונים ופטריות צילום: טובי הירשלר

מרכיבים:

  • 4 שקיות ערמונים בוואקום
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 סלסילאות פטריות שמפנייון טריות, חתוכות ללא הרגל
  • מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט, מעט אבקת שום/ בצל
  • כ7 כוסות מים
  • להקרמה (אופציונלי): חצי פחית קרם קוקוס

אופן ההכנה:

בשמן קוקוס או זית מטגנים את הבצל.

מוסיפים את הערמונים והפטריות וממשיכים לטגן.

מנמיכים את האש ומטגנים עוד כ6 דקות עד שהפטריות מגירות נוזלים.

מוסיפים מים ותבלינים, מבשלים על אש נמוכה שעה וחצי עד שהמרק מצטמצם מעט וכל הטעמים מעמיקים ומתאחדים.

מוסיפים את קרם הקוקוס וטוחנים את המרק בבלנדר מוט למרקם חלק (ניתן להוסיף מעט מים לסמיכות הרצויה עברוכם)

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו