סלט פסטה צבעוני
סלט פסטה צבעוני צילום: רונן מנגן

מרכיבים:

  • 1 חבילה של 500 גרם פסטה קצרה כמו: פוזילי, רדיאטורי, פרפרים וכו'
  • 1 צנצנת 290 גרם של בצלצלים צלויים (של Terredrude) מסוננים מהשמן וחצויים
  • 1 צנצנת 290 גרם רבעי ארטישוק משומרים של מסוננים מהשמן
  • 1כוס זיתי קלמטה מגולענים וחצויים
  • חופן עלי בזיליקום קרועים
  • 100גרם אגוזי מלך קלויים שבורים
  • חופן עלי רוקט
  • 1 בצל סגול חצוי ופרוס דק
  • ½1 כוסות עגבניות שרי צבעוניות חצויות

לרוטב:

  • 1/3כוס שמן זית
  • 2כפות חומץ בלסמי של
  • 2 כפות ממרח פסטו
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה בשפע מי מלח רותחים לפי הוראות היצרן. מעבירים לקערה.

מוסיפים את יתר חומרי הסלט ומערבבים.

שמים את חומרי הרוטב בצנצנת ומנערים עד לקבלת רוטב אחיד.

יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים, מתקנים תיבול ומגישים. אם לא מגישים מיד שומרים במקרר ללא האגוזים. את האגוזים מוסיפים ממש לפני ההגשה לפריכות מקסימלית.

המתכון באדיבות רשת טיב טעם וחברת הבת ישרקו

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו