פסטרמה הודו ביתית
פסטרמה הודו ביתית צילום: iStock

מרכיבים:

  • 2 חזות הודו נקיים ללא עצמות
  • חצי כוס שמן זית
  • מלח, פלפל שחור טרי
  • כף פפרקיקה מתוקה בשמן
  • כפית פפריקה חריפה
  • כפית פפריקה מעושנת
  • כף אבקת שום
  • כף פלפל שאטה יבש (תלוי במידת החריפות שתרצו)

אופן ההכנה:

מכניסים לשקית זיפ לק או קערה את חזות העוף עם התבלינים.

מורחים את חזות העוף בתבלינים, סוגרים את השקית או מכסים את הקערה.

משרים לילה שלם במקרר (אפשר גם חצי שעה אם ממהרים)

מחממים תנור ל 130 מעלות.

מניחים את חזה ההודו עם השמן על רשת ומתחת מנחים תבנית לאיסוף השומן והנוזלים.

אופים על מצב צליה שעה וחצי.

כפורסים את ההודו ומגישים בכריך או ליד פירה תפו"א

** ניתן לגוון את המשרה ובמקום פפריקה ושום להוסיף דבש

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו